Ambassadør Anders

Tekniske data:

Navn: Anders Løvaas

Alder: 28 år

Bosted: Karmøy, Rogaland

Jobb: Jeg startet arbeidslivet i serveringsbransjen og har bygget meg opp gode erfaringer og kompetanse innenfor servicebransjen over lang tid. I dag er jeg restauranteier. 

Partner: Michelle 26 år

Barn: Felix 2 år og Theo 0 år

 Anders

Hva gjør du på fritiden? 

På fritiden min er jeg sammen med familie & venner. Jeg trives godt i selskap med de rundt meg.

Jeg liker at det er litt fart i dagen hvor vi drar på besøk, går tur, leker og finner på andre type aktiviteter sammen. Men, jeg kan også ligge flat på sofaen med guttungen i armkroken og bare ta det helt piano! 

Trening har blitt en ‘go-to’ siste året for å bygge opp energilagrene og ha en sunn og god helse slik at mine barn har en energisk og oppmerksom pappa.

Familien min er viktig får meg, så all ledig tid jeg prioriterer jeg i å nyte øyeblikkene med de. Skape nye minner og tette relasjoner med barna mine.

 

Hvorfor ønsket du å bli ambassadør for Pappasjappa? 

Jeg ble pappa får første gang i 2021, og under graviditeten og etter fødsel ble det googlet mye og mange forum ble lest gjennom. Likevel var det en VIKTIG ting jeg savnet; pappaene sine ord, erfaringer og meninger. 

Det å få bli med på å gjøre papparollen mer synlig, dele erfaringer, tips og råd er noe jeg tar seriøst, samtidig som det er veldig moro og motiverende. 

Hverdagen som pappa kan var utfordrende, da er det godt å ha PAPPASJAPPA. Her er det gode produkter for et enklere og tryggere småbarnsliv. Det er en fin blogg der en kan lese i, så det gir en følelse av samhold blant pappaene.

Jeg ønsket å bli ambassadør for PAPPASJAPPA så jeg får bli med i utviklingen hvor papparollen kommer mer frem i lyset. Jeg ønsker å dele mine erfaringer med andre pappaer, samtidig som jeg ønsker å lære av andre pappaer sine erfaringer.

Nyt dagene og husk at hverken tunge dager eller gode dager varer evig. 

Anders og barn går

Les mer om Pappasjappa sin ambassadørordning her