5 grunner til at pappa skal ha sin egen stellebag

5 grunner til at pappa skal ha sin egen stellebag

I dag er pappa mer involvert i barnets stell og utvikling enn noen gang før. Det er derfor viktig at pappa har de riktige verktøyene for å gjøre jobben på en effektiv og god måte. En stellebag er et must-have for alle foreldre, - og pappa må ha sin egen. Men hvorfor? 

(Hvis det blir for mye tekst, hopp til slutten hvor du finner kulepunktene). 

 

Bag 7.62

BAG 7.62 fra DAD:ADAPT

1. Design og funksjon

Mamma er ofte opptatt av at stellebagen skal ha et fint design og at den skal oppfylle visse krav mamma synes er viktig. Pappa er ofte mer opptatt av at stellebagen skal være praktisk, solid og kan brukes til andre formål enn stellebag.

En stellebag som er tilpasset pappa har ofte et mer maskulint design og fargebruk. Den er også gjerne mer romslig og har flere praktiske lommer og funksjoner. For eksempel kan den ha en egen lomme for våtservietter, eller eget rom for stelleunderlaget.

2. Identitet og motivasjon

Når pappa har sin egen stellebag, viser han at han er like involvert i barnets stell som mamma. Det gir ham en følelse av stolthet og mestring i papparollen.

Pappa som har sin egen stellebag, er mer motivert for å stelle barnet sitt oftere. Det er også mer sannsynlig at de er med på aktiviteter med barnet, som for eksempel å gå tur eller på shopping.

 

PACK .44

PACK .44 fra DAD:ADAPT med innebygd stellematte

3. Praktisk og solid

En stellebag som er tilpasset pappa, er gjerne laget av slitesterke materialer. Den er også romslig og har de praktiske funksjonene pappa ofte setter pris på.

Dette gjør stellebagen enkel å bruke og holde ren, og den tåler godt å bli kastet rundt i bilen eller i myra.

4. Kan brukes til andre formål

En stellebag som er tilpasset pappa, kan brukes til andre formål etter at barnet er blitt større. For eksempel kan den brukes til tursutstyr, verktøy eller trening.

Dette gjør at stellebagen er en god investering som kan brukes i mange år.

5. Godt for forholdet

Når pappa har sin egen stellebag, er det mindre sannsynlig at han og mamma krangler om hvordan stellebaggen skal se ut, hva den skal inneholde og hvor ryddig den skal være... Dette kan bidra til et bedre forhold mellom foreldrene.

 

BAG 5.56

BAG 5.56 fra DAD:ADAPT med egen lomme for våtservietter, flaskeholder ++

Oppsummering:

Her er noen punkter som oppsummerer hvorfor pappa skal ha sin egen stellebag:

  • Design og funksjon: En stellebag som er tilpasset pappa har et mer maskulint design og fargebruk, og den er mer romslig og har flere praktiske lommer og funksjoner.
  • Identitet og motivasjon: Det er viktig for pappas identitet og motivasjon for papparollen at han har sin egen stellebag.
  • Praktisk og solid: En stellebag som er tilpasset pappa er laget av slitesterke materialer og har flere praktiske lommer og funksjoner.
  • Kan brukes til andre formål: Pappa sin stellebag kan brukes til andre formål etter at barnet er blitt større.
  • Godt for forholdet: Når pappa har sin egen stellebag er det mindre sannsynlig at han og mamma krangler om innholdet og graden av rot i den.

Pappa; skaff deg din egen stellebag i dag!

Legg igjen en kommentar