Ambassadør Ivan

Tekniske data:

Navn: Ivan Josefsen

Alder: 38 år

Bosted: Sortland

Jobb: Markedsansvarlig

Partner: Gift med Cathrin

Barn: Bonussønn Liam på 13 og datteren Hedda på 6 mnd.

 

Hva gjør du på fritiden?


Det siste halvåret etter Hedda ble født, har det gått i ett, - så fritid er luksus. På generell basis trives jeg aller best ute hele året. Vinterstid er jeg oftest sett med ski, både oppoverski og bortoverski, eller snowboard på bena

Den siste tiden er jeg naturlig nok også observert med Hedda i bæresele eller med pulken på slep…

Sommer og høst trives jeg svært godt på fjellet til fots eller på terrengsykkel. Gjerne i kombinasjon med sovepose og en fiskestang, eller på jakt.

Ellers er jeg også gitarist i et band, så når jeg mot formodning finner tid til overs går det gjerne til øving på gitar eller å skrive nye låter.

Målet når Hedda blir større er jo å overføre min interesse for natur og friluftsliv over til henne slik at vi kan få mange flotte turer sammen som familie.


Hvorfor ønsket du å bli ambassadør for pappasjappa?


Det å bli ambassadør for Pappasjappa kom i utgangspunktet fra min lidenskap for natur og friluftsliv og hvordan jeg på best måte kunne dele den med min datter.
Samtidig ønsker jeg å dokumentere vår tid sammen, spesielt i pappapermen og dele disse spesielle øyeblikkene med andre fedre som deler samme entusiasme.

Videre ser jeg på Pappasjappa som mer enn bare en butikk – det er et forum for fedre, av fedre. Det å kunne være en del av dette fellesskapet, dele erfaringer, og inspirere hverandre er noe jeg virkelig ser frem til. Det er en mulighet til å knytte bånd med likesinnede fedre, dele tips og triks, og skape et solid nettverk av støtte og inspirasjon.


Så kort sagt, å bli ambassadør for Pappasjappa gir meg sjansen til å kombinere min kjærlighet for det utendørs, dokumentere våre unike øyeblikk sammen, og samtidig være en aktiv deltaker i et fellesskap som forstår viktigheten av fedrerollen.

Les mer om Pappasjappa sin ambassadørordning her