BabySensor Relax | Trygghet og Bluetooth-teknologi

BabySensor Relax | Trygghet og Bluetooth-teknologi

Hvor trygt er produktet? Kan det f. eks bli brann? Hva med kvelning?

Omfattende sikkerhetstiltak for de minste

Bluetooth Low Energy (BLE) er grunnlaget for BabySensors teknologi, valgt for sin anerkjente sikkerhet og minimale energiforbruk. BLE-teknologien er en av de sikreste metodene for trådløs kommunikasjon, ideell for produkter beregnet på barn. BLE fungerer med svært lav energi, noe som fører til betydelig lavere strålingsnivåer sammenlignet med andre trådløse teknologier.


Overholder sikkerhetsnormer

BabySensor møter og overgår de strenge internasjonale grenseverdiene for stråling, inkludert de som kreves for CE-merking.

Designet for sikkerhet: Ved å benytte seg av BLE-teknologi, sikrer BabySensor at barnet ditt er beskyttet mot unødvendig strålingseksponering.


Tilleggsaspekter ved sikkerhet

I tillegg til strålingssikkerhet, har BabySensor implementert flere tiltak for å sikre barnets velvære:


Allergivennlige materialer

Plasttypen i armbåndet er nøye valgt for å minimere risiko for allergiske reaksjoner. Selv om babyer kan få allergiske reaksjoner fra å ha noe tett inntil kroppen, er det viktig å vite at eventuelle utslett ikke skyldes stoffer i BabySensor.


Kvelningssikkert

Skinnreimen er designet kort med en knapp som spretter opp for å forhindre kvelningsfare. Størrelsen på armbåndssensoren er 3 cm, noe som sikrer at den ikke kan settes fast i halsen på småbarn.


Brannsikkerhet

Brannsikkerheten er nøye ivaretatt og testet omgående i CE-sertifiseringen. For økt sikkerhet har vi gjennomført mer omfattende tester i samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge (USN) på deres testlab. Disse testene inkluderer robusthet i forhold til fall og temperaturvariasjoner (+|- 50°C), med rapporter som beviser særdeles god robusthet, noe som ytterligere øker sikkerheten mot brann.Konklusjon

Med BabySensor kan du være trygg på at du har gjort et valg som ikke bare benytter seg av den nyeste teknologien, men som også setter ditt barns sikkerhet først. BLE-teknologien sikrer minimal strålingseksponering, godt innenfor de strenge internasjonale sikkerhetsgrensene. Videre garanterer omfattende testing og nøye valg av materialer at BabySensor er trygt fra et fysisk perspektiv, inkludert allergivennlige materialer, sikring mot kvelningsfare og brannsikkerhet. BabySensor er derfor mer enn bare en babycall; det er et trygt og gjennomtenkt valg for den moderne familie.

Legg igjen en kommentar