Hva er forskjellen på Axkid Minikid 4 og Movekid?

Hva er forskjellen på Axkid Minikid 4 og Movekid?

Når det gjelder sikkerhet for barn i biler, har Axkid Minikid vært en pålitelig aktør i over 10 år, og har levert innovative og trygge bilstoler til foreldre.

 

Axkid Movekid er basert på Minikid-plattformen. Axkid har to fremragende alternativer – begge bygd på et fundament av sikkerhet og kvalitet.

 

I denne artikkelen vil vi se nærmere på hva disse to bilstolene har til felles før vi går inn på de viktigste forskjellene som skiller dem fra hverandre.

 

Fellestrekk ved Axkid Minikid 4 og Axkid Movekid

Først og fremst er begge bilstolene utformet med en solid konstruksjon og har avanserte sikkerhetsfunksjoner. Disse funksjonene gir høy beskyttelse og sikrer at barnet ditt er trygt under kjøring.

 

En viktig egenskap som både Axkid Movekid og Axkid Minikid 4 deler, er deres fokus på lang brukstid. Dette betyr at barnet ditt kan sitte bakovervendt lenger, noe som er kjent for å gi opptil fem ganger bedre beskyttelse for nakken og ryggraden ved en eventuell kollisjon.

 

Begge bilstolene har den svenske Plus Test-sertifiseringen, som er en streng vurdering som bekrefter deres gode frontkollisjonsbeskyttelse. Denne sertifiseringen er et bevis på Axkids forpliktelse til omfattende sikkerhet for ditt barn.

 

Sammenfattende opprettholder Axkid Movekid og Axkid Minikid 4 Axkids urokkelige engasjement for fremragende sikkerhet i bilstoler for barn. Selv om hver modell tilbyr unike egenskaper, kan du være trygg på at begge stolene gir pålitelig beskyttelse for barnet ditt på hver kjøretur.

 

 

La oss nå se nærmere på hovedforskjellene mellom Axkid Movekid og Axkid Minikid 4.

 

Hodestøtten:

Når det gjelder nakkestøtteteknologi, gir både Axkid Movekid og Axkid Minikid 4 enkle justeringsmuligheter som sikrer komfort og sikkerhet for voksende barn.

Axkid Minikid 4 har en dynamisk hodestøtteteknologi som automatisk tilpasser seg barnets høyde og størrelse, noe som sikrer en perfekt og sikker passform hver gang. Hvis du foretrekker faste posisjoner, tilbyr Axkid Minikid 4 14 faste posisjoner for hodestøtten. Axkid Movekid, derimot, har 13 faste nakkestøtteposisjoner som enkelt kan justeres med en håndbevegelse.

 

Installasjon:

Både Axkid Movekid og Axkid Minikid 4 er utstyrt med et enkelt installasjonssystem som forenkler prosessen for foreldre. Begge har en veiledet 6-trinns installasjonsprosedyre for å sikre korrekt og sikker installasjon.

 

Når det gjelder spesifikke installasjonsmetoder:

Axkid Minikid 4 utmerker seg med sitt automatiske nedre tjorsystem, som gjør installasjonen enkel. Med en enkel vrikk kan setet sikres på plass, noe som sparer tid og krefter. Axkid Movekid, selv om den er like sikker, krever manuell installasjon av den nedre tjoren. Dette innebærer litt mer praktisk arbeid, men sikrer fortsatt en trygg og pålitelig installasjon.

 

Helling:

Både Axkid Movekid og Axkid Minikid 4 tilbyr ulike hvilealternativer designet med barnets komfort og sikkerhet i tankene. Det anbefales alltid å opprettholde en oppreist sittestilling for økt sikkerhet under kjøring.

Axkid Minikid 4 tilbyr tre posisjoner, slik at du kan finne den ideelle vinkelen for barnets komfort. Axkid Movekid har to hvileposisjoner, noe som gir færre justeringsmuligheter for setets vinkel. Vinkelen på bilstolen avhenger også av bilens setedesign. Hvis mer helling er nødvendig, kan Axkid vinkeljusteringskilen brukes med både Axkid Movekid og Axkid Minikid 4.

 

Tekstil og Finish:

Når det gjelder tekstil og finish, setter både Axkid Movekid og Axkid Minikid 4 barnets komfort og bilstolens utseende i høysetet. La oss se på hvordan de oppnår denne balansen.

Axkid Minikid 4 har en mer luksuriøs følelse med detaljerte tekstiler og finish som forbedrer stolens estetikk. Axkid Movekid har et enklere design, men går ikke på akkord med komfort og sikkerhet, og tilbyr et mer kostnadseffektivt alternativ.

 

Pris:

Prisen på Axkid Movekid er betydelig lavere enn Axkid Minikid 4, noe som gjør den til et attraktivt valg for budsjettbevisste foreldre. Movekid er hovedsakelig en forenklet versjon av Minikid 4, noe som gjør den tilgjengelig for flere familier.

 

Oppsummering:

Både Axkid Movekid og Axkid Minikid 4 prioriterer barnesikkerhet og komfort med lang brukstid bakovervendte muligheter og justerbar hodestøtte. Mens de deler mange felles egenskaper, ligger forskjellene i nakkestøtteteknologien, installasjonsprosessen, hellingsalternativene, tekstilkvaliteten og prisene. Valget mellom de to avhenger av dine spesifikke behov og preferanser, med Axkid Movekid som et mer budsjettvennlig alternativ og Axkid Minikid 4 som gir en førsteklasses opplevelse med ekstra funksjoner og designdetaljer.

 

Legg igjen en kommentar