Ønsk partneren velkommen hjem fra jobb eller reise - med stil!

Ønsk partneren velkommen hjem fra jobb eller reise - med stil!

En pappa liker det enkelt!

Vår steg-for-steg veiledning for hva du kan gjøre når partneren har vært borte noen minutter eller dager. (Funker kanskje for alle kjønn?)

  1. Gi henne et smil og et varmt velkomstkyss. Dette viser at du er glad for å se henne igjen og at du setter pris på henne. 

  2. Spør henne hvordan dagen hennes har vært. Lytt aktivt til det hun sier og vis interesse for det som har skjedd i løpet av dagen hennes. 

  3. Hjelp henne med å legge fra seg jobben. Hvis hun har hatt en stressende dag på jobben, kan det være godt å ha noen som hjelper henne å legge fra seg tankene og stresset. Du kan tilby å ta imot jakken hennes, lage en kopp te eller bare være der for henne.

  4. Gi henne litt tid til å slappe av. Noen ganger kan det være godt å ha litt tid til å slappe av og lade batteriene etter en lang dag på jobben. Du kan tilby henne en stol eller en sofa å sitte i og gi henne litt tid til å slappe av og puste ut. 

  5. Gi henne komplimenter. Fortell henne hvor vakker hun ser ut eller hvor stolt du er av henne for alt hun gjør. 

  6. Planlegg en hyggelig aktivitet sammen. Kanskje dere kan lage middag sammen, se en film eller bare gå en tur. Dette vil gi dere tid til å tilbringe kvalitetstid sammen og gi henne noe å se fram til når hun kommer hjem fra jobb.

Husk at det viktigste er å vise samboeren din at du bryr deg om henne (eller han) og at du er glad for å se henne.

Gjør det på din egen måte, og vær oppmerksom på hva hun trenger og ønsker når hun kommer hjem fra jobb.

Har du noen tips du kan dele?

Legg igjen en kommentar