Ambassadør Henrik

Tekniske data:

Navn: Henrik Short

Alder: 32 år

Bosted: Nannestad, Akershus

Jobb: Serviceleder – Ettermarked

Partner: Forlovet med Filippa

Barn: Tarjei 1 år og 8mnd, Vetle 6mnd.

 

Hva gjør du på fritiden? 

På fritiden skjer det både mye og ingenting på en gang, med to så små i huset er det aldri noen spørsmål om hva man skal bruke tiden på.

Men, vi er mye ute på tur (så langt det lar seg gjøre med vogn) og når man da en dag blir mindre avhengig av vognen blir det dobbel bæremeis og ut i ulent terreng og helst gå oppover så man får en utsikt og litt mosjon.

Det er noe helt spesielt med det å være ute, fyre opp et bål og bare nyte naturen. Dette er noe jeg håper på at blir en favoritt aktivitet for gutta, sammen med ski og fisking.

Ellers er jeg interessert i det meste av idrett, favorittene er vel skiskyting, håndball, fotball og langrenn. Gutta våre er oppkalt etter to skiskyttere så det er jo ingen hemmelighet hva vi har et lite håp om.

Kort fortalt gjør vi alt fra å ligge på sofaen å ta livet med ro til å gå på ski i fjellet på hytta i rendalen med pulk, engangsgrill og kvik-lunsj.

 

Hvorfor ønsket du å bli ambassadør for Pappasjappa? 

I utgangspunktet for å kunne dele den reisen jeg ser fremfor meg med to tette gutter, med de aktivitetene jeg har et ønske om å få gjort.

Det er jo ikke så enkelt som å google «how to be a dad» da får du kanskje opp litt andre ting. Derfor vil jeg være med på å vise frem alt det kule man kan gjøre både i pappapermisjon, på ferie med små barn, i skogen, overnatting i telt og ja.. listen er lang. Men dette er sånn pappa JEG har lyst å være, sikkert fler som vil gjøre sånt og at man da kan motivere til å gjøre det.

At man da kan vise frem det som fungerer for seg i sin rolle og de kule gadgetsene man bruker og til og med ikke visste fantes, hvordan de brukes og at det finnes faktisk utstyr som passer bedre for far enn de som mor bruker. OG, det er tøffere!

Det å komme med anbefalinger ut ifra mine opplevelser som pappa og det utstyret som fungerer for meg er noe jeg liker. Som håndverker vet man at alt blir lettere dersom man har det rette utstyret, derfor er det genialt å ha en side som pappasjappa. Denne siden er Laget av pappaer for pappaer, så her skal du få svar på det du lurer på fra noen som er der du er eller har vært der.

Som pappa MÅ du bare ta eierskap og gjøre din greie for å bli den pappaen du har sett for deg å bli, det kommer ikke av seg selv.

Vi er mange her som har et, to eller tre gode tips så lurer du på noe? Fyr løs da vel! Svar skal du få, og kos deg med rollen du nå har!

Les mer om Pappasjappa sin ambassadørordning her