Ambassadør Lars

Lars er en ambassadør som ønsker å vise hvordan det er å ha barn og være pappa. Når skal vi bli bedre kjent med trønderpappaen! 

Tekniske data:

Navn: Lars Myrvold

Alder: 37

Bosted: Verdal i Trøndelag

Utdanning: Blikkenslager

Jobb: Blikkenslager

Partner: Samboer

Barn: To gutter og en jente

Hva gjør du på fritiden? 

På fritiden liker jeg å spille golf sammen med mine to eldste gutter. Der får vi kost oss og fylt på med kvalitetstid sammen i frisk luft og fine omgivelser. Etter golfrunden er det viktig å kose seg med en is!

Det å få gjennomført trening synes jeg er viktig, så jeg liker å ta mine turer på sykkelen. Jeg har blant annet gjennomført styrkeprøven (Trondheim - Oslo på sykkel) to ganger tidligere, så jeg kan sykle lenge når jeg først går i gang. 

Det har blitt litt mindre sykling nå ettersom sykling er veldig tidkrevende, spesielt med de langturene jeg syklet før. Nå bruker jeg mye av tiden min på barna. 

Ellers er jeg glad i å gå turer på fjellet sammen med familien min.  Der vi tar med oss primusen og pølse med brød, og selvsagt litt motivasjonsgodteri som sjokolade, kjeks eller lingnende. Det må til! 

 

Hvorfor ønsket du å bli ambassadør for Pappasjappa? 

I tillegg til å være i en 100% jobb er jeg også 300% pappa. Så dagene kan være hektisk til tider, men det trives jeg med og det er sånn det skal være. Det er noe jeg ønsker å få frem at gjelder mange av oss pappaer.  

Jeg har en TikTok profil som heter tronderpappa. Der jeg lager forskjellig innhold om familie- og pappalivet hvor jeg deler mine opplevelser og erfaringer. 

Jeg er leken av meg og synes det er så gøy å bli med på leken sammen med mine barn hvor vi koser oss og bare tuller, ler og har det gøy

Ambassadør for Pappasjappa er noe jeg hadde lyst til fordi jeg ønsker å synliggjøre papparollen så den blir mer synlig.  

Det å vise hvordan der er å ha barn, eller det å være far, er viktig å få frem slik at andre som enten skal bli pappa eller er det allerede, ser hva det livet kan bestå av. Jeg er bare et av mange eksempel på hva papparollen er for noe, og ingen er vi helt like. Det er både oppturer og nedturer i hverdagen som pappa, - og det er normalt! 

Håper jeg kan være en inspirasjon for andre, - ikke nøl med å ta kontakt med meg hvis det er noe du lurer på. 

 

Les mer om Pappasjappa sin ambassadørordning her