Ambassadør Stian

Stian er en av våre ambassadører som ønsker å være med å sette papparollen i fokus og være en så god pappa som mulig for sine barn. 

La oss bli mer kjent med Stian! 

Ambassadør Stian

Tekniske data:

Navn: Stian Andersson

Alder: 27

Bosted: Tinndøl bosatt i Vestfossen

Utdanning: Vanlig grunnskole.

Jobb: Jeg jobbet meg oppover i dagligvarebransjen hvor jeg begynte som sommerhjelp i en alder av 13 år. I dag er jeg assisterende butikksjef hos Meny Gulskogen.

Partner: Maija 30 år

Barn: Theodor og Wilmer, tvillinggutter på 9 måneder

 

Hva gjør du på fritiden? 

På fritiden er jeg en rastløs sjel, noe jeg forøvrig også har en diagnose på  🏃🏼💨 

Jeg trives med å lage, fikse og ordne ting, frisk luft, fisking og opplevelser med familien og gode venner.

Jeg kan også like å ligge vannrett i sofaen, sitte rundt spisebordet med verdifulle mennesker eller være helt i min egen verden med podcast og lydbok på øret eller Bygging av Lego Technic er også en hobby, selv om det ikke er så lett nå om dagen.. 😄

Jeg prioriterer først og fremst samboer og barna mine, meg selv og venner og familie som gjør meg godt, som jeg kan slappe helt sammen med og som tilfører livet mitt god energi.

Heldigvis får jeg ofte dibs på trilleturene, så podcast og lydbok får jeg ofte hørt da.

Hele familien

Hvorfor ønsket du å bli ambassadør for Pappasjappa? 

Jeg ønsket først og fremst å bli ambassadør for Pappasjappa nettopp fordi jeg er førstegangsfar som har savnet synligheten «papparollen» trenger og fortjener.

Det er veldig få fedre å lese om, og spesielt tvillingfedre.

Jeg ønsker å være den pappaen jeg selv skulle ønske jeg kunne følge med på!

Men også fordi jeg er over gjennomsnittet glad i gadgets og løsninger for å gjøre hverdagen litt enklere og morsommere. Hvorfor ikke smi mens jernet er varmt og ha en UTROLIG god grunn til å kjøpe alle mulige duppeditter?

Min samboer syntes Pappasjappa er like gøy og hjelpsom som det jeg syntes, og det beste av alt; 

Pappasjappa er laget av pappaer for pappaer!

Jeg ønsker at vår generasjon skal forstå hvor viktig vi pappaer/medforeldre er, ikke bare for mor men også for barna.

Hvis du som pappa kan komme med gode løsninger og utstyr mor kanskje aldri har tenkt på vil det gjøre ikke bare noe med deg og ditt eierskap og selvtillit i papparollen, men også en partner som ser at du virkelig prøver og tørr å ta kontrollen.

Hverdagen kan være helt euforisk men også utholdelig, noen dager er fullstendig på hodet og mange er «klyp-meg-i-armen» dager, men uavhengig av det er det veldig deilig å ha så mange gode og smarte hjelpemidler tilgjengelig.

Verktøy er halve jobben, og det føler jeg også gjelder i et småbarnsliv.

Det beste med å være tvillingpappa er at det alltid har vært behov for meg og mine ideer og kjærlighet, noe kanskje mange fedre kan føle på selv om jeg mener at pappaer MÅ ta mer plass og eie det! (Og noen mødre må tørre å slippe oss til). 

Vi pappaer er helt nødvendig for barna våre både fysisk og psykisk. Store gutter gråter de også, og vi skal hjelpe å forme våre barn til å bli så gode, trygge og harmoniske mennesker vi klarer. 

Nåtidens fedre er som sagt en helt annen generasjon, og det vil jeg være med på å vise.

Les mer om Pappasjappa sin ambassadørordning her