Ambassadør Jonas

Tekniske data:

Navn: Jonas Olsen

Alder: 31 år

Bosted: Halden

Jobb: Utdannet sykepleier, jobber i dag i Sarpsborg kommune

Partner: Anne-Guri

Barn: 1 jente

 

Hva gjør du på fritiden?


Jeg ser på meg selv som en aktiv lating. Er glad i og være ute, sykler en del på sommerhalvåret. Samtidig som jeg synes det er fantastisk med late dager med sofa kos.

 

Er samtidig aktiv i en lokal forening,
Førstehjelp søk og redning Halden. Som har et lokalt fokus og bistår ved leteaksjoner samt sanitetsvakter ved arrangementer.

 

Med tanke på at jeg snart skal bli far for første gang tror jeg hverdagen min vil forandre seg. Og det er noe jeg gleder meg til. Ser så frem til og kunne være pappa med stor P.


Hvorfor ønsket du å bli ambassadør for pappasjappa?


Da vi ble gravide var det en stor glede for oss begge her i heimen, vi begynte begge to å lese på nettet. De fleste sidene jeg kom over var for mødre og kommende mødre. Følte nesten at vi pappaer var litt glemt. Etter en stund kom jeg over Pappasjappa og begynte å lese litt på bloggene, og jeg følte meg på en måte hjemme. Begynte så å titte på produktene og var da helt solgt.


Grunnen til at jeg ønsker å være Ambassadør for Pappasjappa er rett og slett for at mine verdier og Pappasjappa sine verdier går sammen. Som førstereis far har jeg en lang vei å gå mye og lære, men det er en ting som er sikkert og det er at jeg ønsker og vise frem papparollen og min vei som førstereis. Vi er alle forskjellige og gjør papparollen forskjellig og det tror jeg er en god ting.

Les mer om Pappasjappa sin ambassadørordning her